MARI MELABUR DENGAN SSPN-i PLUS!

Friday, March 26, 2010

RM 50

50 MYR doesn't really last more than a week at this age.
baru rase cam semalam cucuk kt mesin atm, haish tetibe da tinggal 30?
ade yg teruk tu bila dh sampai mall, 50 mcm 10. pastu bila turun rapid,kt kolej mcm nk bli topup lak. dh 10 hengget melayang..(topup lak kena tolak 2 hengget pasal wat request).hahahaha..

lunch kt KB skang ni mahal beb. Dulu I mamam RM3.50 plg mahal. Skang more than RM4 tau. (Mana taknye dok makan ikan bakar jek.hahah).salahkah aku? ikan2 tu sgt menggoda beb...tempat yg I slalu lunch ngn member2 Elite tu lah faveret I stakat ni. Erm lg 1 tempat besh dan murah..Canselori. Sedddappp.pilihan banyak. tak mcm 1 cafe kt Za'ba ni, dah dekat 2 taon i duduk cni..makanan tetap sama,malah kedudukan serving pun xberubah langsung.haih..agaknye bos dorg ni mmg xsukakan perubahan kowt.
kamonla...dua taon mengadap mende sama xbosan ke?? dulu mmg slalu tapau ctu,skang ni tgk makanan kt ctu pun i xde nafsu.huuuu..

Skang ni I kena betul2 berjimat. Sebelum ni x aware pun pasal perbelanjaan ni. Slalu ikut hati jer.Ikut sedap selera.Xlama lg nk kerja.haaaa mase tula br tau susah payah cari duit kn..

pesanan penaja:berjimatcermatlahkamusebelomkamudijimatkan.ahahahaha!

0 comments: