MARI MELABUR DENGAN SSPN-i PLUS!

Tuesday, March 23, 2010

semalam saya dh ckp,
kalau buat discussion lepas lecture 2 jam tu,mmg xboleh dtg.pg ada kelas. 2-4pm lecture.then nk sambung groupwork lg? no way!sebab? i've got 3 hours physical training that night. tolongla faham..dr awal lg dh bg tau..buatla discussion bila2 anda suma suka, but not monday n wednesday nite.
training dh mmg teruk kena blasah then kena balik jalan kaki ke za'ba.ye, sy ulangi jalan kaki balik za'ba. anda suma warga ukm atau yang penah tau jarak dr padang taqraw ke za'ba akan tau betapa azabnye kami waktu pulang.

isnin petang mmg saya xdatang lecture terus, dan of course gagal hadir group discussion. then malam pun xdatang training coz mmg xlarat sgt. these few days i've gone through chronic sleeplessness nights. backpain, headache, n tummy pun xselesa.
sy sungguh xsuka bila dipaksa buat sesuatu diluar minat dan kesungguhan. but for the sake of another group members, I'm always willing to offer the best that I can give.


yet someone had thrown harsh words to me this afternoon.
someone yg penah aku hormat, puji depan kawan2, and admire as a good leader in UKM.

sangat mengguris perasaan. aku xpenah tolak kalau nk bg task untuk group project.
tp ayat die tu bunyi mcm ckp aku ni xnk buat kerja langsung. satu tuduhan yg amat berat untuk diterima pakai.

sebelum ni penah nk buat discussion mlm jumaat.aku okey je. pastu dorg plak cancel. then, ni kali kedua nk berjumpa, bila aku xdapat dtg, tetiba kena sound plak. bnyak cantek muka ko! bukan aku xbg tau xboleh dtg.siang2 lg dh ckp, xlarat sbb mlm ade training!!!! bodo!!!!!!!!!! nama je pengerusi.tp ...(hai mls nk mencarut lg. kedut2 mata i nti).

hajat hati nk sound balik, tp xpelah, dr membazir kedit ckp ngn org xpaham bhsa baik telefon mak ayah kt umah.

seb baik pas lecture g sambut birthday kt town(haha town la sgt)
lantak la pasal die tu xmahu pk lg. buang masa je.

saya okey kawan2, bila saya xpuas hati saya luahkan cukup2 dan cuba maafkan.
i tell u wat, kalau nk buat marah saya hilang serta merta bawak la g makan2 atau main buaian.hehe.
skarang ni umur saya dh 22 tahun.
tima kaseh pada bonda dan ayahanda tercinta, I wouldn't make it if you two hadn't been there for me.

hari ni perasaan kecewa dan sakit hati telah dapat digantikan dgn kegembiraan yg tiada nilai. tima kasih kpd pihak penganjur, cik ziha, cik husna kerana hadiah yg sgt comel..then kepada suma yg hadir td..cik yatie, cik ziela, cik sharon, cik nadhrah,cik tiqah dan cik maissarrah..bersama kamu semua telah membuat pipiku penat untuk ketawa. terlupa sekejap ada timbunan project sedang menunggu di bilik.

okey skang sila tutup fb dan buka file thesis. senyum dan mulakan memegang pen dan buku catatan. jangan! jangan cuba2 nk buka page fb lg..kerana confirm anda akan terus xsedar diri lalu melupakan tesis..kecian dia..xde yg sanggup luangkan masa dgn die..hehe

6 comments:

aniaziz daughter said...

i think i know who is he....he always like that

cokelat lover said...

hahaha..u ni kan..suka wt i kalut pkir sape orgnyer..btw,ur welkam..ko suka kan ltak biskut come2 dlm balang..so ak bg ko balang yg comel2..ltak la biskut nnt..hehehe..tensyen2 mkn biskot ;p

Missjunne said...

aniaziz daughter:
haha. saje je letak bayangan.aku tau ko tau.

cokelat lover: ahaha.i igt tabung.br pk pasni kena jimat bnyk2 so that i can filled up dua tabung yg comel nih.balang besar ni, bnyak biskut leh muat..yahuu!!

musixofmalife said...

huhu.. hr isnin ri tu lw dtg mst agk sadis r. blik nek kaki cmbey mndi ujan. sib bek den x domam. wuwu~ sdey btul. T.T

Missjunne said...

yeke miza..ciannye...kite rase cm nk give up je.lantak la xabis menuntut pun,janji kesihatan terjaga.skang ni sakit tulang blakang.
nk tdo pun susah..
:(

Missjunne said...

yeke miza..ciannye...kite rase cm nk give up je.lantak la xabis menuntut pun,janji kesihatan terjaga.skang ni sakit tulang blakang.
nk tdo pun susah..
:(