MARI MELABUR DENGAN SSPN-i PLUS!

Wednesday, April 7, 2010

jawatan kosong


motif bergambar di kolam?
mase tu konon2 nk belajar berenang..hak3
hmm teringat zaman sekolah menengah dulu,form 4 camping kt Sg Lembing. Mandi sungai..berenang.lumba ngn cikgu.last2 lemas.junior plak tu yg selamatkan.
peh...gelabah giler.mse dh selamat kt tebing tu br la terpikir,kalau lemas n xtimbul2 td cmne? arus deras lak tu. aduhai..
pastu dh takut nk masuk air dlm2.
skang ni..dlm poses nk atasi kefobiaan tuh. ade sape2 sanggup nk jd coach?nak yg f.o.c je, sbb lum keje lg, makan pun mummy daddy tanggung. :D
n one more thing, sy nk yg howt dan tough je taw.awwww...

4 comments:

ze3 situ sini said...

aku pun otw nak belaja swim ni
tips:-tgk kat utube cara nak swim
-ajak kwn yang pandai berenang g swim

Missjunne said...

dh tgk weh..
ajak kwn pun dh..tp teganya die melepaskan ak dan ak pun terkapai2 lemas sekejap di kolam.haha.still learning..

cokelat lover said...

heh..
nk yg tough2..
kalo cmtu g blaja bina bdan..
kihkih

Missjunne said...

hai husna, mestila nk yg tough..sbb kalau sekeping cmne die nk handle i yg sehat ni.hik2