MARI MELABUR DENGAN SSPN-i PLUS!

Thursday, August 5, 2010

Amik jubah dan konvo

4 OGOS 2010
8:35 A.M/roundabout bangi
sepatutnya dh masuk dewan untuk taklimat ni,tp kami masih terperangkap
dlm jem.uuhuhu banyaknye kereta..

9:10 A.M/DECTAR
Ak berjalan dgn laju untuk masuk ke dewan.pintu utama dikhaskan untuk vvip ye,so kena jauh pusing ke pintu B.
Mak aii ramainye orggg.nk muntah pulak rasenye.
boleh kata semua seat penuh,dgn muka2 yg ak xkenal or xpenah nmpak sebelum ni(,padahal 1 UKM je). malu nk jalan lebih jauh untuk cari seat berdekatan org yg ak kenal, ak rembat je kerusi sebelah perempuan tu. call yati dr td xangkat.no wonder la,ramai sgt org,mesti die xdgr ak call.nasib baik masa ak tercari2 tu die reply mesej,so dgn muka selamba ak pun berjalan ke arah yati.lega rasanya dapat bersama org yg kita kenal.huhu.

9:45 A.M
Kenapa ak xrasa excited pun ni,nk konvo?
Ak rasa mcm ala...amende ni nk konvo pn bnyak hal nk setel.
mak bapak pun xtau lg dtg ke x, yuti n family,yudah,and abg2 ak area kl ni.ye,semua duduk dan kerja di kl,tp mcm berat sgt nk spend time untuk ak.(ini statement kecik ati okeh)...yuti yg duk grik tu ak consider la..lgpun die tgh pregnant,jd xbpe sihat sgt nk jalan jauh.tp UKM pn 1 hal jugak.kalau family ak dtg suma pun bukan suma leh masuk dectar.2 org je,yg lain nk watpe kt luar?dgn cuaca yg xmenentu skang ni?
hmmm org pendamar pun nk dtg.sy suka sgt,tp dorg xleh masuk jgk.so ape fungsinya bawa keluarga dan sanak saudara sewaktu konvo?

11:00 A.M
taklimat dh abis,sekarang masa untuk setel hal jubah.
sebenarnya fikiran berserabut dan takde semangat berkobar2 pun nk amik jubah.
tgk org beratur panjang nk amik beg konvo, lgla rase mcm nk blah cepat2.
nasib la ade kawan ak sudi temankan.rase mcm budak sekolah rendah lak diiringi untuk sesi pendaftaran darjah 1.die tanyekan untuk ak,carikan tempat nk amik jubah,everything.(okey ak rasa masa ni lah yg plg sesuai untuk bermanja2.hahaha)

11:10 A.M
okey jubah dh dapat.jom balik.
eh kena try dulula syg....hihihi
butang die ade rosak sikit so kwn ak tlg betulkan.(eh selambanye die duk rapat2 ngn ak......)ade sesuatu feeling yg aneh disitu.tet.....haha

2 P.M
sampai di bilik ayin.seronok ak tgk die.

2 comments:

Zhafarina said...

ko seronok tgk aku?
hehehehe

ke tet?

Missjunne said...

dua2 pun bolleh..haha